Новини сільської ради

13 Листопада, 2023 р., 08:19
В області стартує проєкт «Шкільні ліги Полтавщини»   У Полтавському спортивному ліцеї з посиленою фізичною підготовкою презентували новий проєкт «Шкільні ліги Полтавщини». Спортивні учнівські змагання з семи видів спорту розпочнуться в громадах уже в цьому навчальному році.
09 Листопада, 2023 р., 11:23
Притягнення до кримінальної відповідальності не звільняє від мобілізації
09 Листопада, 2023 р., 10:08
Шановні працівники культури, майстри народного мистецтва, аматори сцени, які за покликанням серця присвячують своє життя мистецтву, намагаються реалізувати себе як особистість через творчість! Щиро вітаю Вас з професійним святом! Культура завжди об’єднує людей, які вкладають в неї душу, терпіння і самовіддану працю.  Культура – це не робота, а місія, яка несе добро та красу. Люди вашої професії особливі, бо талант дається не кожному. Щоб успішно працювати у сфері культури, потрібно щодня виявляти ініціативу і творчість, завойовувати серця людей.  Бажаю вам професійних успіхів, втілення нових цікавих ідей. Щастя, радості, міцного здоров’я вам і вашим родинам! Нехай здійсняться всі Ваші життєві плани, надії і мрії, а кожен день вашого життя буде світлим і сонячним, дарує радість творчого натхнення і життєвих перемог.
09 Листопада, 2023 р., 08:29
Вітаємо з високими відзнаками аматорські колективи народної творчості, солістів Драбинівської сільської ради, які продемонстрували високий рівень виконавської майстерності, тематичний високохудожній репертуар, якісний музичний супровід у огляді-конкурсі народної творчості «Звучи, рідна мово» на відзначення 80-річчя від дня народження Героя України, народної артистки України, лавреата Державної премії України імені Тараса Шевченка, повного кавалера ордена Княгині Ольги – Раїси Опанасівни Кириченко організований Комунальною установою «Обласний Центр народної творчості та культурно-освітньої роботи» Полтавської обласної ради проведено названий обласний огляд-конкурс з лютого по листопад 2023 року. Драбинівської сільської територіальної громади
07 Листопада, 2023 р., 16:39
Сьогодні стрічки новин вражають кількістю негативних повідомлень, зокрема, що стосуються насилля над дітьми, – викрадення, зґвалтування, торгівля дітьми тощо. Це жахливо. Особливу тривогу такі новини наводять на батьків малолітніх дітей. Радимо вам дослухатися до  рекомендацій, наведених нижче, аби попередити виникнення будь-яких неприємностей, що можуть статися з неповнолітньою дитиною, котру може спіткати небезпека.
07 Листопада, 2023 р., 11:11
Міжнародний благодійний фонд «Допомоги постраждалим внаслідок дорожньо-транспортних пригод» з 13 по 19 листопада 2023 року проводить в Україні другий етап всеукраїнського Тижня безпеки дорожнього руху.
07 Листопада, 2023 р., 08:24
Український ветеранський фонд розпочав новий конкурс спільно з Громадською організацією «Ініціативний центр сприяння активності та розвитку громадського почину «Єднання». Громадські інституції, які працюють на підтримку ветеранів та членів їх сімей, зможуть отримати від 800 тис. грн до 2,5 млн грн фінансової підтримки у межах нового конкурсу "Варто: Єднання".

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь