Новини сільської ради

06 Лютого, 2024 р., 08:27
Юридична допомога родинам полонених та зниклих безвісти: як і де отримати безоплатно
05 Лютого, 2024 р., 15:31
Полтавська районна військова адміністрація повідомляє, що розпорядженням начальника обласної військової адміністрації від 14.09.2023 року № 647 затверджено Порядок взаємодії структурних підрозділів обласної державної (військової) адміністрації, районних державних (військових) адміністрацій, відповідальних відділів/уповноважених осіб органів місцевого самоврядування з питань реалізації завдань ветеранської політики в Полтавській області. Зазначеним розпорядженням передбачено формування умовної трирівневої інституційної мережі учасників взаємодії: 1.    Перший рівень - територіальні громади, їх структурні підрозділи та інші установи. 2.    Другий рівень - районні військові адміністрації та відділ з питань ветеранської політики структурного підрозділу райвійськадміністрації. 3.    Третій рівень - обласна військова адміністрація, структурні підрозділи облвійськадміністрації та інші установи. Районною військовою адміністрацією визначена структурна мережа з питань реалізації завдань в районі: -    створено Консультативну раду у справах ветеранів війни, сімей загиблих (померлих) Захисників та Захисниць України при районній військовій адміністрації; -    управління соціального захисту населення райвійськадміністрації є координатором щодо системної роботи з питань ветеранської політики, в структурі якого створено відділ з питань ветеранської політики та визначені відповідальні особи на віддалених відділах;. -    на рівні районної військової адміністрації, управління соціального захисту населення та територіальних громад визначено координаторів та відповідальних осіб - з реалізації питань ветеранської політики на території Полтавського району.
05 Лютого, 2024 р., 14:58
Як вберегтися від інфекційних захворювань в період повені.
02 Лютого, 2024 р., 15:16
Питання закупівлі щодо поточного ремонту підвалу житлового будинку під найпростіше укриття в Кременчуці кілька засідань поспіль розглядають члени робочої групи «Прозорість і підзвітність». «Попередньо експерти виявили, що заявлені види робіт не відповідають поточному ремонту. Зокрема мова про підсилення цегляних стін, збільшення навантаження на електромережі. Їх варто класифікувати як капітальний ремонт», – зауважив начальник ОВА Філіп Пронін. Для детального аналізу фахівці запитають у Кременчуцької громади робочий проєкт, проаналізують пакет документів. Крім того, звернуться до ДСНС за висновком, чи можна об’єкт використовувати під найпростіше укриття. Аудитори й податківці свої висновки вже надали. На черзі – результати комплексної перевірки «Укрдержбудекспертизи». Робоча група «Прозорість і підзвітність» тримає питання на контролі.
02 Лютого, 2024 р., 09:27
На Полтавщині триває реалізація проєкту «Реінтеграція ветеранів та ветеранок війни через створення освітніх можливостей»
01 Лютого, 2024 р., 11:20
До уваги аграріїв Полтавщини: Пропонується насіння сільськогосподарських культур
01 Лютого, 2024 р., 08:37
«Пліч-о-пліч Всеукраїнські шкільні ліги» – спортивні змагання нового формату, розроблені відповідно до світового та європейського досвіду. Наймасштабніші учнівські змагання країни вже на старті! Проєкт ініційований Президентом України на підтримку учнівського та студентського спорту у 2023-2024 роках. Міністерство молоді та спорту України спільно із Міністерством освіти і науки України та національними спортивними федераціями започатковує проведення всеукраїнських змагань «Пліч-о-пліч Всеукраїнські шкільні ліги» з п’яти видів спорту: волейбол, баскетбол, футзал, спортивне орієнтування та черліденг.
31 Січня, 2024 р., 13:52
Вакцина проти сказу: як і коли застосовувати
31 Січня, 2024 р., 08:47
Фахівці робочої групи «Прозорість і підзвітність» провели аналіз та виявили можливі ризики по двох закупівлях Полтавської громади

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь